Maler i København og Nordsjælland

Hus Maleren er et professionelt malerfirma med base i Nordsjælland – Københavns omegnen.

 I 2009 begyndte Hus Maleren med visionen om at gøre bolig/ erhvervs lokaler og maler tjenester lettere og mere bekvemme for husejere, boligejere, lejligheder og virksomhedsejere.  
Fra begyndelsen af har vores løfte været med 100% sikkerhed, der har til formål at forsikre kunderne om vores kvalitet og loyalitet og ikke mindst vores ekspertise af udføre et professionelt Håndværk af vores uddannede fagfolk.
Mens vi i dag er en af de førende boligmalerentreprenør i Nordsjælland, sætter vi fokus i vores lokalt drevne virksomhed (Hus Maleren) med stolthed i at bringe personlig service til kunder i alle regioner i Sjælland , så i kan fokusere på det, der betyder mest for jer og passe jeres daglige rutiner

Fagfolk:

Vores medarbejdere er uddannede fagfolk.
Udover vores professionelle tilgang, består vi idag af et team af faglærte malere, der udfører alle former for malerarbejde med et resultat af høj kvalitet. Vi sikrer dig høj kvalitet og miljøvenligt malerarbejde.

Miljøvenligt:

Husmaleren Aps sætter et stort fokus på miljøet. Vi er opmærksomme på de miljømæssige elementer i vores arbejde. Vi sætter stor pris på når det gælder beskyttelse af miljø og sundhed.

Vi arbejder så grønt som muligt, og det afspejles stadig i flotte resultater fra vores kunder rundt omkring i landet.