Malerfirma i Værløse - Kvalitet og garanti på alle opgaver

Nyt liv til din bolig

Leder du efter et malerfirma i Værløse? og trænger dit hjem til et frisk pust? Husmaleren ApS tilbyder at hjælpe med dit næste maler projekt. Vi tilbyder altid pris og tilfredshedsgaranti på alle vores opgaver.

Alt vores materiale er nordiske produkter og vi tilbyder også allergivenlig maling. Malingen er dækket af svanemærket og EU blomsten. Så du er altid garanteret kvalitets produkter. 

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud og modtag svar på under 24 timer!

Ring til os på 44 11 08 44 eller send en mail på info@husmaleren.dk

Vi tilbyder disse fordel for vores kunder i Værløse

En fast pris uden skjulte gebyrer

Hos Husmaleren ApS går vi meget op i at vores kunder rent faktisk får det de betaler for. Derfor har vi stort fokus på at levere det bedst mulige fundament med fokus på service og kvalitet.

Vores kunders behov for deres hjem kommer i første række. Vi ved hvor vigtigt en tidsplan er og tilbyder derfor en klar og sikker tidsplan til dit projekt. Det betyder at vi har en klar plan om tidsplanen og ikke skal gå på kompromis for at skynde os. Vi sætter den nødvendige tid af for at dit arbejde bliver udført til perfektion.

God service og garanti

Husmaleren Aps tilbyder både pris og tilfredshedsgaranti på maleropgaver. Har du modtaget et tilbud fra et andet firma kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud. Prisgarantien forudsætter de samme arbejdsforhold som andet tilbud. 

Du kan kvit og frit takke nej, hvis vores pris er for høj. Vi bestræber os på at kunne tilbyde de bedste priser til samme forudsætninger. Bemærk! Prisgarantien træder kun i kraft hvis andet firma også bruger samme kvalitetsmaling.

Miljøvenligt kvalitetsmaling fra Dyrup.

Alt vores maling er fra Dyrup. Det betyder at dit hjem bliver malet i kvalitesmaling med en lang holdbarhed. Hvor imod andre firmaer tilbyder billigere priser er det typisk på bekostning af kvaliteten. 

Vælger du Husmaleren ApS til dit næste maler projekt i Værløse er du derfor garanteret det bedst mulige resultat med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Kvalitets maling

Ingen skjulte gebyrer

Uforpligtende tilbud på 24 timer