Malerfirma i Herlev - Altid fokus på kvaliteten

Malerfirma med referencer i Herlev

Bor du i Herlev? og trænger dine vægge til et friskt pust?

Husmaleren ApS tilbyder at hjælpe med dit næste maler projekt i hjemmet, sommerhuset eller noget helt andet. Vi tilbyder altid pris og tilfredshedsgaranti på alle vores opgaver.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud og modtaget et skriftligt tilbud indenfor 24 timer til din næste opgave i Herlev.

Ring til os på 44 11 08 44 eller send en mail på info@husmaleren.dk

Vores kunder i Herlev er altid garanteret

Har du brug for rådgivning og vejledning til din næste opgave er du naturligvis velkommen til at kontakte vores malermester som kan gennemgå dine ønsker og behov for at sikre det bedst mulige resultat.

Du kan også ufylde vores kontaktformular og blive ringet op af vores dygtige svende, som står klar til at hjælpe med din næste opgave i Herlev.

Udvidet pris og tilfredshedsgaranti

Husmaleren Aps består af et team af uddannede fagfolk, som alle hver især udfører en bred vifte af maleropgaver i malerfirmaet. Derfor kan vi tilbyde dig malersvende som er erfaren til din opgave og som sigter efter den bedste tilfredshed. 

Med flere års erfaring i baggagen er vi sikre på at kunne løse de fleste typer opgaver. Alt vores arbejde bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Husmaleren ApS hjælper gerne med dit malerprojekt

Vi er stolte over at kunne tilbyde nogle af landets skarpeste priser på maleropgaver i Herlev. Hvis du vælger os er alt kørsel altid gratis og medregnet i prisen uanset hvor du bor i landet. 

Modtager du et bedre tilbud kan du med fordel ringe til os for en gennemgang af prisgarantien og se hvad vi kan gøre for dig.

Solidt og holdbart fundament

Husmaleren ApS bruger udelukkende maling fra Dyrup. Det betyder at vi altid kommer frem til dig med de bedste forudsætninger for at udføre det bedst mulige arbejde i Herlev. 

Inden vi påbegynder vores arbejde klargør vi vægge og træværk, for at give den bedste rene overflade at arbejde ud fra.Dette er med til at sikre et holdbart og ensartet slutresultat. Væggene nedvaskes og spartles og træværket afvaskes og slibes.

Ved slut gennemgår vi arbejdet med dig og forlader først dig når vi begge er enige og tilfredse med det udførte arbejde. 

Kvalitets maling

Ingen skjulte gebyrer

Uforpligtende tilbud på 24 timer