Malerfirma i Espergærde - Husmaleren ApS

Den bedste kvalitet

Søger du en dygtig maler til dit hjem i Espergærde? Vi levere altid et flot og holdbart malerarbejde. Uanset om det er et mindre projekt eller du skal have ordnet hele bolig vil Husmaleren ApS gerne hjælpe dig med opgaven. Vi ønsker at være dit foretrukne malerfirma i Espergærde.

Ring til os på 44 11 08 44 eller send en mail på info@husmaleren.dk

Som kunde hos Husmaleren ApS er du altid garanteret:

Ordentligt håndværk giver altid det bedste resultat

Husmaleren ApS ved hvor vigtigt det er med et ordentligt resultat. Det gør at kunderne forbliver glade og det samme med os. Derfor levere vi altid den bedste service og kvalitetsarbejde.

Vi giver altid garanti på vores opgaver. Derudover sikrer vi vores kunders hjem for 100.00 kroner hvis der skulle opstå håndværksmæssige fejl. Det gør at du trygt kan forholde dig til arbejdet, da vi altid udfører det korrekt i første forsøg.

Forberedelsen og selve malerarbejdet

Har du takket ja til tilbuddet udarbejder vi en tidsplan som sikrer den bedst mulige process til opgaven. Vi starter altid med at klargøre overfladerne. Vi nedvasker og spartler bla. væggene så træværket bliver nedvasket og slebet .

Vi maler dine vægge med vores foretrukne maling fra Dyrup. Vores maling tones i den ønskede farve og gør det muligt at tørre væggene med en fugtig klud, uden der kommer mispletter i det aftørrede område.

Få et tilbud til dit hjem i Espergærde

Når der skal udarbejdes tilbud kan der ske misforståelser som i sidste ende ender med en ekstraudgift til kunden. Det sker typisk når malerfirmaet ikke er klædt rigtigt på og ikke har gennemgået tilbuddet ordentligt. 

Husmaleren ApS ønsker at skippe disse misforståelser. Modtager du derfor et tilbud fra os kan du trygt regne med alt er inkluderet og det er den endelige pris uden skjulte gebyrer. Kørslen er altid medregnet og det samme gælder klargøring og slutrengøring. 

Den endelige pris er den der gælder for hele projektet. 

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud til din næste maleropgave i Espergærde

Kvalitets maling

Ingen skjulte gebyrer

Uforpligtende tilbud på 24 timer