Malerfirma i Allerød - Kvalitet & Fleksibilitet

Opfrisk hjemmet med nye vægge

Bor du i Allerød? og trænger dine vægge til et nyt liv? Husmaleren ApS hjælper med dit næste maler projekt.

Kontakt os idag og modtag et uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Vi kører rundt i de fleste byer i landet og sikrer et solidt og holdbart arbejde. Vores mission er at kunne tilbyde vores kunder i Allerød transparente priser uden skjulte gebyrer. 

Ring til os på 44 11 08 44 eller send en mail på info@husmaleren.dk

Som kunde hos Husmaleren ApS er du altid sikret:​

Udelukkende brug af miljømærkets kvalitetsmaling

Husmaleren ApS tror på gode kunde relationer og derfor gør vi brug af miljøvenlig maling for bedre holdbarhed og skarpere resultater. 

Vi tror på pris og kvalitet går hånd i hånd, og derfor kan du være tryg ved at vi ikke bruger billig maling til vores arbejde. Nogle malerfirmaer tilbyder billige priser på bekostning af kvalitetsmalingen, hvilket resultere i maling skræller af efter kort tid. Derfor sparer vi ikke på kvaliteten af vores maling. Ønsker du at høre mere om hvilket slags maling vi bruger er du naturligvis velkommen til at kontakte vores malermester for en uforpligtende snak.

Vi udfører malerarbejde invendigt og udvendigt

Hos Husmaleren ApS er vores vision at kunne hjælpe dig med et flot malerprojekt uden at skulle betale dyre domme. Vi udfører en lang række af maleropgaver såvel indvendigt som udvendigt. Så uanset om du skal have malet lejligheden/huset eller facade renovering er vi klar til at hjælpe med din næste opgave i Allerød.

Alle vores malersvende sørger for alt forarbejdet og oprydningen til projektet, så du ikke skal bekymre dig om klargøringen. Ved indendørs arbejde sørger vi naturligvis for at dække gulvet og forlader først hjemmet når alle er tilfredse. Læs om vores garanti her

Vi er klar til at tage hånd om dit næste malerprojekt i Allerød

Husmaleren Aps ønsker at gøre kommunikationen mellem kunder og os så let som muligt. Derfor kan du kontakte os døgnet rundt. Har du travlt og ønsker et tilbud hurtigt kan du med fordel ringe til os på 44 11 08 44

Ønsker du at sende en masse billeder og detaljer omkring opgaven har du mulighed for at gøre det ved hjælp af vores kontaktformular her

Vi gør vores bedste for at sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer uanset tidspunkt. Ved samtale kan vi gennemgå dine ønsker og udforme et tilbud som er tilpasset dine behov. Vi ser frem til at male for vores kunder i Allerød.

Kvalitets maling

Ingen skjulte gebyrer

Uforpligtende tilbud på 24 timer